Splinternyt lingeri vil jeg overraske min kæreste med

Jeg skulle erhverve kondomer, nyt lingeri plus sexlegetøj til min kæreste og mig, og af den årsag var jeg inde i en sexshop den anden dag. Vi har været sammen i tre år, og på grund af det vil jeg gerne overraske ham med sexet lingeri foruden sexlegetøj. Jeg købte ydermere kondomer, men det var mest til glæde for mig. Den sexshop, jeg var i, indehavede et bredt udvalg af sexlegetøj foruden meget andet. De ejede meget varierende lingeri, så det var besværligt for mig at vælge, specielt fordi jeg skulle finde noget, som kæresten ville kunne lide, men ligeledes mig selv. Sexshoppen havde også utallige divergerende kondomer, for eksempel nogle, der havde smag. Efter min mening var det en glimrende sexshop, eftersom at de havde så enormt et udvalg, og eftersom at sexshoppen var en forretning med ordentlige forhold.

Jeg ser ganske meget frem til at overraske min kæreste i aften ved brug af det nye, sexede lingeri og sexlegetøjet. Jeg ser ligeledes frem til at benytte mine nye kondomer, af den grund at jeg købte nogle, som havde riller, og jeg håber, at de giver mig en dejlig følelse.

Kunne du også godt tænke dig at give din kæreste en overraskelse, så vil jeg helt klart rekommandere den sexshop, jeg erhvervede sexlegetøj og så videre hos. Faktisk kunne jeg godt tænke mig at bruge penge på et sexet kostume derinde en dag.