Murerarbejde

Mange murere kan lave alt slags murerarbejde i forbindelse med din bolig, ligegyldigt om det er bestående af nyt byggeri, ombygning el. udbedringer. Har du behov for at få lavet murerarbejde ift. dit hus som for eksempel en facaderenovering inkl. facadeisolering & omfugning?

Med tiden smuldrer fugerne imellem murstenene på et hus. Dette gør, at huset kommer til at se slidt ud, og derudover bliver muren mere skrøbelig over for dårlige vejrforhold, og dette forårsager muligvis ødelæggelser på ejendommen. En omfugning plus evt. en facadeisolering er en udmærket del af facaderenovering. Skader kan for eksempel opstå, såfremt husets fuger er porøse, hvis de har mangler, såfremt muren har fugt el. pga. murbier. Murerarbejde mht. en facaderenovering kan bestå af omfugning med nye mørtelfuger, vandskuring, pudsning foruden facadeisolering.

Godt er det at få lavet murerarbejde på boligen for at undvige skader, men mange vælger desuden at få det foretaget blot så boligen kan fremstå mere moderne. Gamle ejendomme har tit tilbagelagte fuger, som mange får foretaget en omfugning på, hvor fugen lægges ud til murstenenes kant. En sådan facaderenovering er af stor betydning for husets udtryk, grundet at facaden efterfølgende fremstår som en helhed, og af den grund at det virker nutidigt, stabilt og velplejet. Man kan derudover få foretaget facadeisolering for at forhøje bygningens stand.