LED spot til Segway’en

En Segway har jeg, og jeg er glad for at rulle omrking på den inde i Århus. Jeg synes, det er morsomt, og derudover er der flere fordele med det – for eksempel er man ikke nødsaget til at sidde i lang kø på gaderne, samt arbejde hårdt, som når du kører på cykel. Jeg fandt på at peppe min Segway op ved hjælp af noget LED spot her den anden dag. Særdeles fedt kunne det være at sætte LED spot på Segway’en, da jeg så havde mulighed for at ræse rundt om aftenen og oplyse vejene med mit LED lys. Af den grund har jeg set på noget varierende LED spot på nettet, og nogle meget fede gule LED lys har jeg opdaget. Jeg har snakket med en ven, der er håndværker, og han har sagt ja til at sætte LED lys på Segwayen. Ydermere har han foreslået, at vi kan påsætte musik på min Segway. Det kunne være temmelig sejt. Jeg glæder mig meget til at skulle ud på aftenkøretur på min Segway med LED lys samt høj musik. Mit gæt er, at hele byen kommer til at være misundelige, idet de kører på cykel eller sidder i en lang kø ude på vejene. Har du prøvet at køre en Segway? Anbefale den kan jeg helt klart. Det er rimelig underholdende, og det bliver endnu mere underholdende med god musik foruden LED lys!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>