Afsted på højskoleforløb der indbefatter højskole fotografi & højskole skuespil

Her på torsdag har jeg tilbragt én måned på min højskole, – jeg elsker den højskole. Jeg er ganske enkelt vild med det kursusforløb med højskole fotografi og højskole skuespil. Moi har dvælet ved, om jeg burde vælge et fremtidssikkert studie såsom uddannelsen til ingeniør, eller om jeg skal springe ud og fuldbyrde fantasien om at være fotograf eller skuespiller. Derfor virker højskole skuespil samt højskole fotografi som et styks indlysende chance for at prøve, hvorvidt jeg brænder nok for uddannelsen og har evner for det.

Ubeslutsomme jeg fik anbefalet at prøve højskole skuespil plus højskole fotografi af min hjerteveninde, efter at jeg har spankuleret rundt og nørklet med undertegnedes drømme for fremtiden i flere uger. Emma-Viktoria var selv på højskoleophold og legede med højskole fotografi, og søde hende er idag fået et optagelsesbrev til et styk uddannelse til fotograf. Super cool. Jeg har samtidig her forleden hilst på en bekendt, der har fået optagelse på skuespilleruddannelsen ved Arhus teater som følge af en omgang privatundervisning & højskole skuespil. Det pirrer mine drømme.

Nu har jeg været noget tid på højskole-forløbet med højskole fotografi + højskole skuespil og forløbet er bare så fantastisk. Det er næsten lidt uoverskueligt ift dét med at vælge, idet jeg elsker både højskole fotografi + højskole skuespil – samtlige kurser har bare været rigtig effektive. Jeg er måske mest til højskole fotografi, hvor jeg absolut oplever hvordan jeg rykker og modtager ros for de billeder, jeg tager. Men jeg er tillige begejstret for at afprøve højskole skuespil og lege med teater og dramaturgi og spil.