Vores lejede gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine fra Caterpillar er straks færdige med arbejdet

Vi får jo lavet ny villa og hermed benytter vi gummihjulslæsser (www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere), gravemaskine og rendegraver (www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/rendegravere) og diverse øvrige caterpillar (www.pon-cat.com) anlægsmaskiner. En rendegraver gravemaskine kan læsse, losse og grave og er nemt at flytte rundt mens Caterpillar gummihjulslæsser kan benyttes til at behandle byggemateriale og jord.

Gud ske lov har entreprenørvirksomheden meget sirligt kontrol over, hvordan de skal benytte Caterpillar rendegraver, gummihjulslæsser og gravemaskine. De har selv de nødvendige grave- og læssemaskiner og vi skal ikke dække at udleje et stk gummihjulslæsse, Caterpillar rendegraver eller gravemaskine, som vores håndværkere ikke benytter alligevel.

Vi kan snart være mere med ved byggeriet og følge med i processen, nu hvor håndværkernes første arbejde med gummihjulslæsser, gravemaskine og Caterpillar rendegraver er fikset. Bagefter vores håndværkeres standsende arb. med gravemaskine, Caterpillar rendegraver og gummihjulslæsser er fuldendt kommer næste skridt til at blive at få støbt grundpillen til etplansvillaen og efter det kommer villaen til at tage form. Vi nyder ideen om at se den nye villa opstå af grusbunkerne.