Mht hundegodbidder, hvalpefoder og hundefoder virker min søde hund så vidt jeg håber ik madglad

Min familie og jeg planlægger at få os en hundebaby så for uden at have overblik over både tyggeben, kurv og hvor vi kan tilmelde os ledig plads på lydighedstræning, så skal vi også til at vælge hvalpefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx – og hundegodbidder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx – . På landet hvor hunden er nu anvender de hundefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx – , som at de kan købe fordi de er e kennel. Men som privat familie må vi udvælge hundegodbidder og hvalpefoder. Og vi foretrækker direkte levering til døren.

Umiddelbart vil jeg helst at vælge mit hvalpefoder online og finde et sted, som at der både har hvalpefoder, hundegodbidder til træningen samt hundefoder til vapsen når den bliver større. Så kan familien og jeg handle ind ved det samme sted fremover.

Undertegnede er faldet over websites med hvalpefoder, hundefoder og hundegodbidder, hvor de sælger sådanne mindre poser med prøver. En virkelig fiks idé. Veninden har ligesom vi snart gør en sød hund, og efter hendes erfaringer kan du nemt opleve, at kræet ikk gider sætte tænderne i alt hundegodbidder og hundefoder. Hunden er, faktisk en golden retriever, der efter bogen skulle elsker mad, men Nanna prøvede div. brands hundefoder og hundegodbidder før veninden fandt et mærke hundefoder, den ikk blev træt af.