Vedrørende selvkørende kiddos, trampoliner hos legekammeraterne og trampolin glæde

Siden mine forældre hentede vores trampolin, har de unger nærmest ikke været til at hente ind i huset. Trampoliner , http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, er sgu da skønt. Det havde jeg ikke lige opfanget. Her efter tvillingernes spritnyt trampolin sætter jeg pris på den overraskende stilhed indendørs. Haha.

Esther og Lukas er med tiden blevet ret selvkørende og starter nu selv deres leg uden hjælp. I weekenden var arvingerne så selv stået op, havde fundet et par kiks og så rendt ud i baghaven til deres yndlings trampolin. Har I læsere trampoliner? Ellers så kan jeg kun anbefale at få jer en trampolin.

Min mor og jeg købte trampolin da undertegnede har været et par gange ud til aftaler hjemme hos bedstevenner, der springer rundt i deres trampoliner i baghaven. Og jeg kunne se, at både min datter og søn virkelig syner så glade for at hoppe i trampolin. Så pengene fra jul måtte nødvendigvis gå til en trampolin. Mommybloggeren her må absolut rekommandere trampoliner. Det er naturligvis ik pænt at opsætte en trampolin i haven, men mine børn er begejstrede.