Når du har svært ved at søge en stilling vil vikarservice blive løsningen

Mange somre tilbage var jeg uheldigvis fyret fra mit dejlige job, som jeg havde været i besiddelse af i en del årtier plus følte mig udmærket tilpas. De blev nødt til at askedige utallige personer, fordi selskabet trist nok ej havde så fungerende økonomi, & jeg var en af de uheldige. At det måske var en chance for at undersøge nogle af mine andre interesser, kom jeg frem til, men med sikkerhed blev jeg temmlig såret. Jeg gik i gang med at søge et nyt job, så snart jeg fik muligheden, men jeg fandt jo ud af, at det virkede meget sværere, i forhold til hvad jeg havde forventet.

Det forekom primært rigtig vanskeligt at finde passende positioner, samt jeg fik jo afvisning efter afvisning. Efterfølgende besluttede jeg mig for at ringe til vikarservice [ir-group.dk], fordi jeg fik meddelt, at det bliver en optimal metode til at finde vej til jobmarkedet igen. Sådan at vikarservice fik chancen for at lave min fil & søge efter de fuldstændig perfekte stillinger, måtte jeg igennem flere prøver plus møder. I en virksomhed, der ledte efter en vikar Sjælland [ir-group.dk/vikarbureau/sjaelland-kontakt], fik jeg egentlig en stilling, & det blev aftalt, at jeg skulle være der som vikar Sjælland i ni måneder. Ved hjælp af vikarservice bliver man almindeligvis trist nok ikke ansat permanent, men det virker med sikkerhed federe at blive vikar Sjælland i forhold til at forblive uden arbejde. Så begejstret for min indsats som værende vikar København [ir-group.dk/vikarbureau/koebenhavn-kontakt] blev cheferne heldigt nok, at de valgte at ansætte mig fast bagefter de 7 måneder.