Selvlavet solterrasse & højbede giver behov for skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver

Jeg & manden får gavn af skrubskive » http://katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver,, båndsavklinger » http://katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger, og skæreskiver » http://katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver, til det havearbejde. Skæreskiver og skrubskive med mere er sådan noget, der muliggør at forarbejde alle træsorter og desuden i nogle metaldele. Ved brug af skæreskiver kan vinkelsliberen fx bruges til skæring af plast, klinker, sten og metal. Deraf er skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver lige straks en stor hjælp.

Jeg & min mand shiner haven op, og vil bl. andet lave nye højbede og jobbe på terrassen. Til dette har jeg og min mand kommet frem til, hvordan skrubskive, skæreskiver og båndsavklinger bliver møj værd, imens vi bearbejder havens beton, sten, fliser og granit. Jeg kan forstå at en skrubskive fungerer praktisk til at polere terrassens slidte terrassesten, som jeg & min mand gerne vil reanvende til patioen. Win win.

Det bli’r virkelig dejligt at styrke vores tilgroede have vha skæreskiver, skrubskive samt båndsavklinger. Vores baghave og terrasse mangler bestemt de rigtige maskiner, så det bliver fedt at finde os båndsavklinger, skrubskive samt skæreskiver og komme igang med forehavendet.