Elsker min ven plus mandens glæde over spray teknik, kontraventil, luft dyser og væske luftdyse

Jer af mine læsere, som har fulgt min blog de seneste age/uger har lært, at jeg har fundet mig et stk ny kæreste. Tidligere har undertegnet flitert med både en vinduespudser og tømrer og fuktionærer, og i dag har glade jeg fundet et styk fyr, der beskæftiger sig med af spray teknik, luft dyser, kontraventil og væske luftdyse. Nej sådan noget er bestemt ik’ noget, jeg kendte til i forvejen. Nu ved jeg da en smule om eksempelvis luft dyser og spray teknik. Det havde jeg ikk set komme.

Ulf er beskæftiget i en virksomhed, der har det mest imponerende dyse-sortiment i landet. Det er temmelig sejt, mener jeg. Personligt aner undertegnede intet om væske luftdyse, luft dyser, kontraventil og spray teknik, men vidensbegærlige jeg har lært, at sådan nogle dimser benyttes i industrien og at væske luftdyse/luft dyser ka’ kan opfriske på virksomhedsindustriens udgifter. Jeg finder det egentligt temmelig spændende at få et indblik i emner som kontraventil, luft dyser, væske luftdyse og spray teknik og bliv klogere på noget helt nyt.

Det sker at han tager opgaver med hjem og fortæller en smule vedrørende kontraventil, væske luftdyse, luft dyser og spray teknik. Eller kæresten vil gøre lidt ordrer på luft dyser eller kontraventil ordnet. Men som oftest kan han lade arbejdet med luft dyser, kontraventil, væske luftdyse og spray teknik luft dyser, væske luftdyse, kontraventil og spray teknik bli’e indenfor tiden på arbejdet og fokuserer på mig hans kæreste og mine og hans fælles interesser, idet herren kommer hjem. Det værdsætter jeg.