Er du ubesluttet om hvor du vil læse? – Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense støtter dig i dine mål

Har du lyst til begynde på en Hf Odense, Hf fyn (www.vucfyn.dk/fynshfkursus) eller Fyns hf-kursus?

Uanset hvad for nogle studiedrømme, du tumler med, ved jeg, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det absolut bedste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde mine drømme faktisk for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at blive optaget.

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at blive. Det er muligt, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går uden tøven efter en samfundsfaglig uddannelse på universitetet.

Ved du ikke, hvad du har lyst til at arbejde med senere i livet? Det havde jeg heller ikke styr på, da jeg først startede. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver en mulighed for et par år til at komme på rette vej. Den er bred og anvendelig.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter drømmen

Går du ud af folkeskolen til sommer, og vil du opnå en uddannelse med vildt mange valgmuliger at vælge i mellem? Studerer du din Hf på Fyn hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, kan du designe den til lige akurat det studie, som du vil hen på! Det var det rigtige for mig.

Foruden den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau a til c, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense endvidere liniern: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Disse er faktisk skræddersyede så de bedst kan forberede dig til drømmestudiet.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn adgangskrav

Drømmer du om at tage en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du opfylde en masse adgangskrav. Er det længere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Bliver du færdig med folkeskolen til maj, skal dine lærere vurdere, om du på nuværende tidspunkt kan starte på en hf-eksamen. Måske er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan begynde på HF-en hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det måtte jeg, men det var ikke rigtigt så ubehageligt, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus præcis som mig