Kæresten & jeg ska’ sætte os ind i boligudlejning, udlejning af bolig og hus udlejning

Kæresten og mig får mere brug for kvadratmetre end i vores dårligt indrettede lejlighed mig & kæresten lever i i øjeblikket, når vores lille ny bliver født. Pga dette skal vi kigge på boligudlejning – helst hus udlejning og vores egen have. Derfor har vi forhørt os hos venner og bekendte om udlejning af bolig, samt hvilket sted med boligudlejning de kan anbefale.

I kvarterer vi har kig på, findes der forskellige firmaer som har boligudlejning og hus udlejning der ser ret spændende ud og som kan tilbyde udlejning af bolig. Min kæreste & mig foretrækker at bo nær ved hvor vi arbejder. Heldigvis er mulighederne for boligudlejning i området rigtig fine.

Det bli’r godt når vi får styr på udlejning af bolig . Boligudlejning er noget der fylder meget lige nu og det bliver fedt når jeg og min kæreste får styr på det her hus udlejning. Så mens jeg tuller rundt her i 36. uge og ordner de sidste babysager så har kæresten styr på det praktiske vedr. boligudlejning + reglerne omkring udlejning af bolig.