En markant part af undertegnedes daglige påklædning er 80’er tøj samt også ofte 80’er kostumer

80’er udklædning plus 80’er tøj er undertegnede glad for. Lille jeg holder så vildt af det, at undertegnede faktisk opstøver størstedelen af skuffernes 80’er tøj ved diverse udklædningsbutikker i blandt deres 80’er udklædning & 80’er kostumer. De butikker sælger tit neonfarvede chikke accessories som eksempelvis hotpants, strømpebukser og benvarmere.

Undertegnede påklæder mig ofte i 80’er tøj og har naturligvis fra tid til anden haft sjov med 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning som tema. Min trang er moi ikk den eneste der har. Undertegnedes 2 år ældre søster er præcis lige på samme måde – at jeg har det fra Lea, at jeg ynder 80’er tøj, i det damen igennem store dele af vores gymnasietid anvendte 80’er kostumer + 80’er udklædning såvel til hverdag som til sjov og ballade. Ofte i fuld 80’er udklædning og til tider bare med anvendelse af enkelt tilbehør.

Jeg er pjattet med tøjet fra 80’erne med rollergirl og masser af kulører. Jeg synes det er cool, hvis alle andre er hundre procent i sort, så dukker undertegnede op i 80’er tøj med masser af farver. Flere af mine venner udtaler at det ser ud som 80’er udklædning – og ja det er sørme 80’er kostumer, jeg anvender, idet kostumebutikker er ret billige og en god anden valgmulighed end at benytte gennere, der sjældent sælger fuldblods 80’er tøj. Så er det hurtigt at bestille mine 80’er kostumer i en netshop så jeg derefter kan de fragte tøjet måske næste dag. Sku’ jeg få trang til at hoppe i andet end 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så har butikkerne faktisk en mængde af til og tilbehør med referencer fra andre tidsperioder. De har også temmelig mange imponerende kjoler, som får ros af mine kammerater. Et par af tøserne har skal det lige siges også på egen hånd noget 80’er udklædning som eksempelvis neonarmbånd & sjove uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.