Kantlister, gummiplader, svampegummi, gasfjedergummimåtter og gummistropper i almene varer

Hvem sku’ have troet, at moi i dag har skrevet et blogindlæg vedrørende gummiplader, svampegummi - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/, , kantlister - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister/ – , gasfjeder, gummimåtter og gummistropper - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/gummistropper-til-presenninger-og-gummisnor-til-bla-forsegling/ – . Hehe.

Danskerne funderer sikkert overhovedet ikk over det, det faktum at noget så ligegyldigt som gummi influrerer reelt chokerende meget i hverdagen i den moderne tidsalder. Du og jeg anvender ganske enkelt adskillige ting, af gummi – deriblandt eksempelvis gummistropper, kantlister, gummiplader, svampegummi samt gummimåtter – På en almindelig dag. Ting som f.eks. svampegummi, en gasfjeder og gummiplader er måske noget, som knap så mange benytter, men som absolut er af væsentlig betydning for vores hverdag.

Hovedparten af folk er ikke klar over, alt det i vores dagligdag der er lavet i gummi. 1 af materialet gummis største +’er er desuden gummis åbenlyse funktionalitet. Materialet kan jo både laves fleksibelt & hårdt & kan således anvendes til flere varierende ting. Gummistropper er for eksempel bøjelige, hvorfor de bør manifaktureres af gummi, som er blødt. Kantlister + gummiplader er derimod produceret af ufleksibelt gummi, som ej egner sig til at blive bøjet og strækket. Lidt tankevækkende.

Når du fremover kommer forbi gummiplader, kantlister, gasfjeder, svampegummi, gummimåtter eller gummistropper, vil du muligvis være bevidst om, at et pænt betydeligt uddrag af de objekter, som vi mennesker benytter på daglig basis, faktisk er fremstillet af en hård eller blød gummitype, selvom det dog ikke er mange, som bemærker dette. Men det faktum kender du nu til. Vi benytter sådan noget som svampegummi, gummistropper, gummiplader, gasfjeder, kantlister og gummimåtte flere steder.

En af gummis største +’er er ligeledes materialets store praktiskhed. Gummi kan jo nemlig både være hårdt og bøjeligt & kan dermed benyttes til talrige varierende genstande. Gasfjeder er eksempelvis bøjelige, hvorfor de skal laves af blødt gummi. Kantlister & gummiplader er imidlertid manifaktureret af mindre fleksibelt gummi, der ikke i lige så høj grad kan holde til at blive bøjet og strækket. Det har moi først lært i dette semester.