Spritnyt arb. med dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner til min storebror

Min bror opstarter spritnyt job med dozere (www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv), gravemaskiner (www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner), minilæssere (www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere) og dumpere. Den søde mand så uomtvisteligt henrykt ud, forleden da han fortalte om det, og min feedback var bare … hvad for noget? Jeg havde ikk før i tidne kendt til minilæssere, dumpere og dozere, lige som undertegnede heller ikke har haft en mening om gravemaskiner. Men broderen har Her for tiden har brormand fået overstået et flere ugers forløb i at bruge den slags minilæssere, dozere, gravemaskiner og dumpere.

Jeg hænger tit ud med min bror til gryderetter og yatzy om lørdagen eller til filmaftener eller ture i Cinemax. Derfor kommer jeg sikkert nok til at opdage yderligere vedr. hans betjening af dumpere, gravemaskiner, dozere og minilæssere. . Undertegnede er klar til at snakke vedr. minilæssere, dozere, dumpere og gravemaskiner, så længe han virker frisk på at tale om ansigtsbehandlinger, shellack og massage, hvilket undertegnede jo interesserer mig for.

Men bare rolig. Minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere kommer ikke til at blive det faste emne her på min weblog. Dog måske i fald at undertegnede kommer til at date en af storebrors spritnye kollegaer eller tilsvarende.