Jeg mangler frankeringsservice til mit kontor

Hele arbejdsdagen er jeg på kontoret samt folder papirer halvt over, lægger dokumenterne i kuverter og finder frankering i mange timer, & dette føler jeg mig simpelthen rigtig udkørt af. Indtil virksomheden startede med at firdoble vores breve, har dette også været et interessant arbejde, for jeg blev altså ansat som receptionist. Jeg har besluttet mig at forlange, at firmaet vælger nogle maskiner, som kan ordne det hele hurtigere, for jeg egentlig ej har tid til andre arbejdsopgaver end at sende post. Jeg har fået fortalt, at falsemaskiner - danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner – er en optimal maskine, fordi de ordner falsningen simpelt plus snildt. Skæve foldninger samt fedtfingre på papirerne, hvilket rent ud sagt ser ret dumt ud, slipper man også for brugende falsemaskiner.

Således at jeg næppe behøver bekymre mig om, hvorvidt vores breve nu får rigtig porto hele tiden, eksisterer der en frankeringsservice - danastar.dk/mere_info/frankeringsservice – , der kan sætte porto på forsendelser med de nyeste priser, er jeg dertil klar over. En frankeringsservice er derudover en del billigere sammenlignet med at anvende frimærker, så her bliver store udgifter at undgå for firmaet. Af den grund at jeg ej skal rende af sted for at skaffe porto mange gange om ugen, sparer firmaet sidst men ikke mindst selvfølgelig en del tid. At holde regnskab over alle omkostningerne slipper jeg desuden for med en frankeringsmaskine pris - danastar.dk/mere_info/frankeringsmaskine_pris – , for alting bliver samlet i min frankeringsmaskine pris.