Dét er vigtigt med en årlig slibning af kia’en!!

Dét er nu tid til den obligatoriske slibning , www.gladsaxemetal.dk/slibning, af vores dyt!! Når den slibning er klaret skal mig og min kæreste have nymalet bilen. Og på den front er vi sørme ej så samstemmige om valg af kuløren. Må det blive en klassisk sølv eller sort, eller måske et styks mere funky orange eller rød. Farvevalget kan jeg og kæresten beslutte os for mens vi får pris på sandblæsning , www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning, . Derefter må vi se, hvad det ender med.

Min morfar Johannes forhørte sig, om han skal ligge ud for familiedyttens slibning, fordi vi ik har særlig mange skejsere for øjeblikket. Vi har eftersøgt en kende for at finde vejledning i forbindelse med gør-det-selv sandblæsning og glasblæsning [www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning], meeen undertegnede har sørme ik’ evnen til at springe ud i at gøre det selv. Undertegnede er sgu ikke familiens største handyman. Og på 1 af de bilwebsider der skriver tips til at gøre sandblæsning på egen hånd, har jeg læst, at du ligefrem kan risikere at blæse familiebilen helt skævt, og at slibningen tilsviner ganske betydeligt. Og jo, jeg kan sagtens se, at det ender galt, hvis jeg kaster mig ud i en gør-det-selv glasblæsning. Så må vi nærmere betale for en faglært slibning.

Kæresten og jeg begriber slet ikke, hvad en slibning ka udrette af mirakler, og begriber ej heller, hvad som adskiller sandblæsning fra glasblæsning…! Undertegnede kunne forstå på den her hjemmeside, at glasblæsning er en type sandblæsning, men at glasblæsning er en slibning der sker ved brug af små kugler af glas i stedet for sand. I modsætning til sandblæsning skulle glasblæsning ikke være hvæssende men derimod polere det ydre . Når jeg hører det bliver undertegnede lidt i tvivl, om hvorvidt sådan et styks glasblæsning i virkeligheden er er det klogeste valg…