Lønservice gør det at være firmaejer meget mindre vanskeligt

Når man er ejer af egen virksomhed, er det særdeles centralt at have en kompetent lønservice. Jeg har lige gået i gang med mit eget forretnigsselskab hvor der er nogle stykker ansatte. Egentlig har jeg en kontrakt med den allerbedste forretningspartner. Det pågældende er flinke og dygtige forretningsfolk der yder lønservice, og som tager ansvar for administration af lønninger, tid, projekter, job og dertil vores medarbejdere. Altid er det kompetente & engagerede medarbejdere, som tager hånd om mit firmas lønservice plus de resterende arbejdsydelser.

Ud over at styre vores lønservice, ordner vores samarbejdspartner dertil det hele, som har at gøre med tid. Det betyder, at de registrerer alle ting når det gælder komme-gå-fravær, fleks, overarbejde, lønforhandlinger foruden rapportering. Vi har endnu i størst grad brug for bare ordinær lønservice, fordi jeg blot har fire medarbejdere. Dog idet vi er blevet enormt, vil det være super godt, at hver ansatte på egen hånd kan undersøge oplysninger i it-systemet og derfra får overblik over sygedage samt følge med i lønninger, feriedage og andet. Derfor er jeg gennemgribende lykkelig for vores partner i relation til lønservice, da jeg ser store gunstige muligheder både i øjeblikket og fremadrettet.

Op til nu er jeg uden tvivl glad for mit valg, og det på trods af, at firmaet og jeg kun har samarbejdet med det her lønfirma i temmelig kort tid. Egentlig kan jeg sådan set sanse, at præcis her er der tale om en lønservice med virkelig god kaliber. Min partner og jeg skal på ingen måde være nervøse for om de trælse, forvaltningsmæssige opgaver føres ud i livet. Og er der noget, vi er i tvivl om, så tilbyder de foruden lønservice dertil fantastisk ordentlig vejledning.