I dag har vi endelig opstøvet en mega fed fodboldefterskole til min ældste datter.

Nu er det lige om lidt en kendsgerning, at vores ældste datter skal spendere et år på fodboldefterskole… Vi er alle spændte, men jeg må alligevel stå ved, at dét samtidig kommer til at være sørgeligt. Hun er det første afkom, som bor væk hjemmefra, & vi skal prøve at forlige os med at hun ikke er der… Det har siden barnsben været hendes dybeste ønske at gå på en fodbold efterskole (http://www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold), af den årsag, at hun elsker fodbold… Hun efterstræber at kunne blive bedre ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med et ønske om at blive en betalt fodboldspiller… Vi har derfor alene valgt hendes kommende efterskole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, der kunne tilbyde fantastisk meget efterskole fodbold…! & selvfølgelig var det en fodboldefterskole, som er anerkendt for netop deres kompetente træningsprogrammer…

Da vi valgte efterskolen virkede det som om, at der var virkelig lang tid til… & nu er der lige pludselig ik lang tid til, at hun for en overgang drager hjemmefra… Så vi har jo i grunden haft længere tid til at vænne os til virkeligheden, men jeg synes ik desto mindre, at det kommer til at være ovenud sørgeligt ik´ at se hende hver dag… Men samtidig hermed er jeg jo absolut kodylt begejstret på hendes vegne, jeg er overhovedet ik i tvivl om, at hun kommer til at få et lækkert år på fodbold efterskole. Jeg gik ligeledes selv på en fodbold efterskole, dengang da jeg var på hendes alder, og jeg havde et underskønt efterskoleophold! Mit ophold på fodboldefterskole er så absolut et år, jeg ret tit mindes. Så jeg prøver ihærdigt at huske Kristine på, at hun skal være bevidst om at sætte pris på opholdet, mens hun er der, fordi inden hun opdager det, er efterskoleåret gået… Jeg husker klar tog tydeligt, at jeg følte, at det år gik utrolig stærkt. Jeg er begejstret for, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så begribeligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun være bevidst om at dyrke det det sociale samvær også…