Min storebror har fået job med gas cylinder, lister, stropper & gummilister

Min storebror skal arbejde gummilister (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter), lister, stropper (www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper) og gas cylinder (www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre). gisner, så fatter undertegnede ikk en dut omkring gummilister, lister, gas cylinder og stropper. Altså … gummilister sammenkæder med at lister i for eksempel bruseren. Og stropper kan f.eks. sidde i bybussen, som passagererne kan holde fast i, eller i nakken på min jakke, så den kan hænge.

Gummilister, lister, stropper og gas cylinder som fagområde er noget nyt for søsteren her. Storebror & jeg snakker ofte jobrelateret, så undertegnede ser frem til, hvad Sonny senere vil sludre omkring stropper, lister, gas cylinder og gummilister.

Gas cylinder kan både bruges til køkkenlåger, drivhuse og kontorstole, underretter min bror. Udover at dutte som en slags fjeder, så har undertegnede ikke rigtigt anet, hvad den slags gas cylinder ka’. Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til presenninger, trailere og lastbiler.