Livet på en efterskole trækker i min søn og jeg håber sønnike beslutter sig for en efterskole Midtjylland

For tiden har vi stor efterskolesniksnak. Mit barn vil gerne afsted´, og vi forældre opbakker ham gerne i hans beslutning. Specielt såfremt vores dreng går efter en efterskole Midtjylland » http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html,, så han ik er meget langt hjemmefra. Jeg præfererer barevirkelig en efterskole Midtjylland over f. eks. en skole i København, langt fra alle.

Bedstevennen skal samtivis med vores søn på efterskole Midtjylland eller omegn. Vennerne har en fælles interesse for programmering og teknik, men de ved ikk helt om de to ønsker at gå på samme efterskole Midtjylland. Selvfølgelig er det trygt at være to afsted i starten, men til gengæld er vennerne anbefalet at kaste sig ud i at drage alene afsted på efterskole Midtjylland så vennerne lettere får mulighed for at få nye venner og stå på egne ben.

Sønnike interesserer sig for træning, kost og teknik. Min dreng vil gerne starte til boksning, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og interesserer sig for ernæring og sundhed. Så vi går efter et stk efterskole Midtjylland, hvor drengen får tid til at udvikle hobbyen med teknik og træning.