En elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte må anses som værende effektiv og kvalificeret kombineret med at være ikke koste det hvide ud af øjnene

Det ville overhovedet ikke have faldet os ind, at vi var nødsaget til at anvende mange ressourcer på en elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte til at reparere samtlige ledninger, da vi valgte dette flotte hus for tre sæsoner siden.

De forrige ejere var nok amatør-elektrikere, samt havde rent ud sagt rodet rundt i samtlige sikringer uden brug af elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte. Det virkede ikke muligt at tænde for mere end ét apparat af gangen, og bare det stormede en anelse udenfor, gik strømmen i hele huset. og det forekom ikke muligt at sætte mere end to apparater i stikkontakter på samme tid.

Manglen på kompetent rådgivning fra en elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte, gik snildt op for os. Desværre var min ægtefælle & jeg så ubetænksomme, at vi bare ansatte den første elektriker Farum/elektriker Virum/elektriker Holte, som vi fik øje på. Efter udelukkende en uge var de fiksede samlinger ødelagt, samt den valgte elektriker Farum/elektriker Virum/elektriker Holte var faktisk både skødesløs og overbetalt.

Vi brugte af den grund meget tid på at undersøge en ny elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte, førend vi valgte en bedre til at reparere vores bolig, for ej at begå en lignende fejl på ny. En elektriker Holte/elektriker Farum/elektriker Virum, som virkede hårdtarbejdende plus dygtig, med gode ord fra andre klienter, forsikrede vi os, at vi fandt.

En lokal elektriker Farum/elektriker Virum/elektriker Holte, som endte med at være ganske fantastisk, ansatte vi til sidst. Denne elektriker Holte/elektriker Farum/elektriker Virum reparerede det hele på bare en uge, elektrikerne var helt venlige samt erfarne & på samme tid ret billige. Vi blev fuldstændig glade for slutresultatet, & alting virker gnidningsfrit den dag i dag. Det var lige en anbefaling af vores elektriker Virum/elektriker Farum/elektriker Holte.