Kig på boliger til leje, lejebolig København S vs lejebolig Hillerød

Som mine læsere sikkert ved er jeg jo i tredje måned. Og min tilstand har startet tanker vedr. vores lejebolig Ørestad (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/oerestaden/) som snart er en smule lille til os 3. Altså den er jo egentligt ikk så lille med imponerende 78 m2.Den lejebolig København S (http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-s/) er blot opdelt i et bitte soveværelse samt en gevaldig hyggestue der går ud i et med vores køkken. Derfor har vi ik’ potentiale til at skabe et værelse til det kommende barn i vores lejebolig Ørestad hvor vi kan rykke døren i.

Jeg og Sam har været temmelig begejstrede for vores lejebolig Ørestad. Kun rummene + måske beliggenheden for lejebolig København S generer os her hvor vi skal til at være forældre. Kæresten og jeg præfererer som udgangspunkt at leve i lejebolig, og således er det også boliger til leje kæresten og jeg tager udgangspunkt i når vi besøger områdets foretrukne lejeboligside. Boliger til leje er jo dejligt fri for lån og renter hvis du sammenligner med at skulle ind på markedet for ejerboliger. Så min og kærestens lejebolig København S bliver ændret til en lejebolig Nordsjælland med barneværelse.

Kæresten og småkræsne mig leder nu efter boliger til leje. Vi ser især på lejebolig Nordsjælland/lejebolig HillerødBegge vores forældre bor stadig i det nabolag. Kæresten og jeg gør efter boliger til leje. Blandt andet ser min kæreste og jeg efter lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hilleroed/, , hvor alle vores forældre reciderer tæt på. Det vil jo være formålstjenstligt, såfremt Annelise eller Tove nemt evnede at komme på besøg for at give lidt en barnevognstur med baby. Som følge af fremtidsdrømmen vedrørende at flytte fra lejebolig København S og derimod rykke i er de kommende ledige stunder derfor fyldt med boliger til leje