Karneval i aalborg fyldt med overraskende og sjove karnevalskostumer, samba og mit valg af karnevalskostume

Karneval i Aalborg – Jeg ser klare billeder for mig. Mig og vennerne i glitrende karnevalskostumer og derefter kun more os og shake booty til en samba. Min veninde kender én, som planlægger at gå med til karneval i Aalborg i det flotteste karnevalskostume (dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228). Det kunne være fedt at tage til Aalborg og se, hvor kompetent kvinden er blevet. Jeg vil da med.

Mor her fantaserer om at komme til karneval i Aalborg inklusive karnevalskostume og det hele. Jeg nærer kærlighed til gang i gader og parker samt karnevalskostumer. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg ofte er en gigantisk festival og med mange deltagere. Mon jer læsere har gæstet karneval i Aalborg iført karnevalskostumer und alles? Og kan I anbefale det?

Sidste år var jeg til Københavns karneval, men kunne forstå, at karneval i Aalborg virker større. Og det har sørme de sidste år været ret trist i Fælledparken, hvor kun de færreste var iført karnevalskostumer. Så jeg går efter at tage afsted til karneval i Aalborg iført karnevalskostume, glitter og fjer. Vi skal da på sambakursus inden.