Hvis du vil på efterskole så er Efterskolernes Dag fundamental

Heldigt var det at mine forædre og mig drog omkring til Efterskolernes Dag inden jeg træf den endelige beslutning om valget af min efterskole. Jeg var langt mere sikker på, hvilket sted jeg ville vælge, da jeg havde været på Efterskolernes Dag. Jeg skiftede holdning som følge af Efterskolernes Dag. Det oplevedes mere bedre på min anden prioritet.

Vil du gerne få plads på efterskole? Så besøg skolerne og mærk stemningen. Før jeg fik tips om Efterskolernes Dag var jeg ret meget i tvivl. Ved Efterskolernes Dag holder skolerne åbent for nysgerrige, så du kan få en fornemmelse af efterskolen. Du bliver sikkert travl, men det bliver fantastisk at komme ud og opleve de forskellige skoler og møde folkene og huset.

Efterskolernes Dag er eftermiddag/aften der er ret hektisk. Mine forældre har ikke nogen bil, så vi fik lånt min morbror Davids Hunday, så jeg havde mulighed for at kunne nå ud til dem alle sammen. PÅ det tidspunkt hvor jeg besøgte min -troede jeg- 2. prioritet på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at det blev denne efterskole, jeg kom til at tage.