Jeg og kæresten vil skærme for kig ind i vores have med komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor vi er uvante herrer i egen villa vil kæresten og mig pludselig til at vedtage ting som vedligeholdelsesfri hegn så som komposit hegn. Vores baghave går direkte ud til en offentlig eng og indkigget er udelukkende skærmet af med brug af buskbombuske. Udsynet er udsøgt, men foruden et vedligeholdelsesfri hegn kan alle titte lige i haven. Og der går vi efter at have områder baghaven, hvor vi begge sidder uden blikke.

Efter at min kæreste og jeg er flyttet til Skovbrynet startede jeg på at holde øje med komposit hegn og vedligeholdelsesfri hegn. Mikael og jeg har ikk’ besluttet, hvor vidt vi skal vælge et komposit hegn, men vi vil altså gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Dér er enighed når samtalen falder på vedligeholdesfri ting.

Min svoger har fået opsat komposit hegn i haven, og dét valg er herren enormt glad for. Så vidt jeg ved kan det vælges i flere forskellige mørke & lyse farver og størrelser. Han købte et sort vedligeholdelsesfrit hegn, men jeg og kæresten vil sikkert foretrække et lyst komposit hegn. Ham & jeg går efter det gammeldags, lidt slidte og hyggelige.