Der kommer let stenslag i bilens forrude

Jeg kørte på motorvejen den anden dag, og med ét kom der et stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – i min forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/ – . Jeg har allerede lige fået min bil repareret, men nu skal det ske igen, og på grund af det blev jeg rimelig irriteret. Dog varer det til alt held ej ret længe, blot omkring en halv time. Jeg mener tillige, at vi har en forsikring til bilen, som er inkl. glasskader, dog er jeg ikke helt sikker, derfor skal jeg lige spørge min kæreste. Det vil hvorom alting er sige, at udbedringen af det omtalte stenslag i bilens forrude bliver gratis, medmindre at vi er nødsagede til at give et beløb for selvrisikoen til forsikringen.

Stenslaget kræver muligvis udskiftning af hele forruden, for det er nemlig et rimelig stort stenslag. Nødigt vil jeg have en udskiftning, da det antageligvis kommer til at tage endnu længere tid, og det bliver også mere dyrt for os, hvis vi altså selv skal betale. Faktisk synes jeg, at der let kommer stenslag i min bils forrude. Kan en forrude være af lavere kvalitet end andre forruder? I har formentlig allerede fornemmet, at jeg ej er ret god til biler, men biler er altså desuden mest mænds hobby og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Jeg går kun op i, hvorvidt bilen ser flot ud.