Har du brug for at læse mere vedrørende nye regler trailerkørekort?

Begynder du snart på at tage et trailerkort? Har du lyst til at lære noget mere vedrørende trailerkørekort pris & nye regler trailerkørekort? Det kan også være, du vil lære mere ifm. et hestetrailer kørekort? Det elementære kørekort giver dig ret til at køre med vognlæs fra 1 til 700 kg foruden en vægt af vogntog på maks. 3.500 kg.

Der kom nye regler trailerkørekort, 2013 i starten af året, som eksempelvis forårsager, at man kan forstørre sit generelle B-kørekort til B+. De nye regler trailerkørekort giver dig ret til at køre med en samlet vægt på max 4250 kilo. Behøver du trailerkort, som giver dig lov til kørsel med denne vægt af bil + anhænger, vil det være et BE kørekort, du burde tage. Talrige folk har den holdning, at der er klare plusser med BE kørekortet i stedet for B+ kortet. Undervisningen plus prisen er den samme, så du vil få mere for de penge, som du skal bruge. Forskellen er, at du ved BE kortet skal køre rundt med et mere tungt vogntog til dine køretimer og ved prøven. Du kan køre med et langt mere tungt vogntog, og yderligere så vil dit BE kørekort være anerkendt overalt. Du kan få en udsøgt trailerkørekort pris, og man kan sagtens få sit trailerkørekort København. Er det et hestetrailer kørekort el. campingvogn kørekort, som du kunne tænke dig at have, kan man ligeledes dette. Spørg løs, hvis du gerne vil høre mere ift. bl.a. BE kørekort, hestetrailer kørekort, nye regler trailer eller trailerkørekort København.