At få udskiftet bilruder er meget dyrt

Mange mennesker er klar over, at det er omkostningsfuldt at eje en dyt. Du må faktisk ikke udelukkende lange penge over disken til dit forbrug af benzin, som du indimellem nødvendigvis må bruge penge på: Der forekommer ligeledes udgiftsposter såsom f.eks. miljøafgift.

De ovennævnte udgiftsposter kan de fleste budgettere med, men der forekommer endvidere en række ”uforudsete udgiftsposter”, som i en fart kan forpurre bilejerens planlagte budget.

Udskiftning af bilruder ifm. reparation af stenslag - autoruder.dk/reparation-af-stenslag, eller reparation af forrude - autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude, , er en skod omkostning, der ikke kan forhindres. Hyppigst er det jo faktisk ikke bilejerens skyld, at forruden smadres af fx et stenslag. Faktisk kan det være forårsaget af for eksempel en bitte småsten, der oprinder fra en bil foran. De fleste mennesker vil allerhelst omgå at skulle betale udgifterne til en reparation af forrude. Præcist af denne årsag forsøger de fleste bilførere som regel at vige udenom at lægge sig bag ved lastbiler.

Det er jo ikke helt bagatellignende summer, som forlanges. Under disse uforudsete udgifter er blandt andet reparation af stenslag & reparation af forrude, der mange gange fører til at bilruden må udskiftes. Dette vil sige, at mekanikeren ifm. reparationen af stenslag skal bortskaffe rudeglasset fuldstændigt & i stedet erstatte af noget splinternyt.